اشتباهات رایج در معامله گری
ارسال شده توسط سنترال بورس
1401-03-16
114 بازدید
اشتباهات رایج در معامله گری جزو مواردی است که بدون دقت در آنها ممکن است یک تریدر به دفعات با شکست رو به رو شود. یک تریدر بایستی تا می تواند از اشتباهات اجتناب کند و در صورتی که در این ورطه افتاد برای اصلاح آن در آینده از آن درس بگیرد.
حال اینجا قصد داریم چندین اشتباهات رایج در معامله گری که معامله گران مرتکب می شوند را بررسی کنیم و در صورت امکان برای آنها راه حل ارائه دهیم.
اشتباهات غیر فنی:
معاملات احساسی:
یکی از مهمترین اشتباهات رایج در معامله گری این موضوع می باشد. هر معامله ای بر مبنای عقل و منطق صورت نپذیرد به اصطلاح قمار محسوب می شود. این نوع معاملات شاید چند بار اول یک یا دو بار سود بدهد ولی عموما با یک معامله اشتباه، همه سرمایه می پرد. این معاملات هنگامی روی می دهد که معامله گر در دام طمع می افتد.
معاملات زیاد:
(over trading) به خاطر این است که تریدر میخواهد همه حرکات بازار را شکار کند و هیچ حرکتی از زیر دستش در نرود. این تقریبا یک امر محال است.
معامله با حجم زیاد:
طبیعی است که انجام معاملات با حجم بالا، ریسک سرمایه گذاری را بالا می برد. وقتی یک تریدر با حجم بالا معامله می کند، می تواند به راحتی کل سرمایه خود را از دست بدهد.
اعتماد به پیش بینی دیگران:
از دیگر اشتباهات رایج در معامله گری الگوبرداری از معاملات دیگران است. این را بایستی در خاطر داشته باشیم که شرایط مالی و روانی هر کس منحصر به خود اوست و پیروی از آنها ممکن است نتایجی خلاف تفکرات ما داشته باشد.
اطمینان به روش اشتباه:
گاهی دیده شده که تریدر ها روشی را برای اهداف کوچک خود امتحان کرده و سودهای خوبی را هم کسب کرده اند. سپس تحت تاثیر آن روش ها قرار گرفته و چشم بسته همان روش ها را برای معاملات سنگین به کار می برند. روش هایی که شاید به اندازه کافی امتحان خود را پس نداده باشند.
اعتماد به نفس کاذب:
اعتماد به نفس کاذب از خطرناکترین اشتباهات رایج در معامله گری است. افرادی که قبلا شرایط بر وفق مرادشان بوده، با شکست کنار نمی آیند و بر روی اشتباه خود پافشاری می کنند. راه حل این موضوع اجتناب از همان اعتماد به نفس کاذب و درس گرفتن از اشتباهات است.
اشتباهات فنی:
کمبود دانش:
یکی از عمده ترین دلایلی که یک معامله با زیان همراه می شود نداشتن دانش و آگاهی به شرایط بازار است. بازار مبادلات ارز همچون هر حرفه ای نیاز به دانش آن حرفه دارد.
نداشتن حد ضرر (استاپ لاس):
نداشتن حد ضرر به این معنی است که تریدر بر اشتباه خود هیچ حدی را متصور نیست. هر انسانی امکان دارد اشتباه کند و حد ضرر، کلیدی است که از فاجعه بار شدن این اشتباهات جلوگیری می کند.
معامله در قله ها و دره ها:
بعضی از افراد برای کسب سود بالا همیشه دنبال قله ها و دره ها هستند تا به بهینه ترین شکل ممکن کسب سود کنند. ولی واقعیت همواره بسیار متفاوت است . افراد موفق کسانی هستند که با رعایت اصول، بخشی از حرکات صعود و نزول را پیش بینی و شکار می کنند.
فرضیات غلط:
فرضیات غلط، از مهمترین عوامل اشتباهات رایج در معامله گری است. اگر اتفاقی در گذشته افتاده تضمینی نیست که آن اتفاق تکرار شود. بهترین کار پیروی از سیستم ها و روش ها در معاملات است نه اینکه بدون دلیل علمی فرضیه بافی کنیم.
استفاده از ابزارهای دارای تاخیر:
بهره گیری از ابزارهای دارای تاخیر به ویژه در تحلیل تکنیکال و فاندامنتال می تواند باعث به وجود آمدن نتایج فاجعه باری شود. عوامل در بازار معمولا خیلی زود اثر خودشان را نشان می دهند. اگر نشانه های آنها دیر به ما انتقال پیدا کند شاید نتوانیم از اثرات سنگین آنها جلوگیری کنیم . از ابزارهای دارای تاخیر می توان ایندیکاتورهای لگینگ (Lagging) را نام برد.
خروج از معاملات به خاطر ترس:
تریدرهای مبتدی زمانی که با ضرر کوچکی روبرو می شوند به سرعت از معامله خارج شده و یا خیلی زود استراتژی خود را تغییر می دهند. این اتفاق حتی زمان به دست آوردن سود های کم هم اتفاق می افتد. همین ترس های بیهوده است که باعث از دست رفتن سودهای کلان می شود. جالب اینکه پس از مشاهده اشتباه خود به زمین و زمان لعنت می فرستند. در صورتی که آنها برای اجتناب از این اشتباه، بایستی با شجاعت بیشتری به دل بازار بزنند و به تحلیل های خود اعتماد بیشتری داشته باشند.
اگر شما قصد دارید از بازار فارکس و ارزهای دیجیتال کسب درآمد پایدار داشته باشید ، آکادمی مالی سنترال بورس اقدام به برگزاری آموزش تخصصی فارکس و ارزهای دیجیتال بصورت حضوری در تهران کرده است .
برای مشاهده جزئیات دوره حضوری فارکس و ارزهای دیجیتال در تهران روی دکمه زیر کلیک کنید
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آموزش فارکس را از کجا شروع کنیم؟
در این مقاله قصد داریم به شما آموزش دهیم که...
کسب درآمد دلاری
در این مقاله قصد داریم یکی از بهترین روش های...
سجام چیست ؟
در این مقاله قصد داریم راجب سجام چیست صحبت کنیم...
چگونه در بورس کالا خودرو خریداری کنیم؟
در این مقاله قصد داریم به سوال چگونه در بورس...
آموزش حرفه ای ارز دیجیتال
در این مقاله قصد داریم در باره آموزش حرفه ای...
آموزش حرفه ای بورس
در این مقاله قصد داریم راجب آموزش حرفه ای بورس...
دیدگاهتان را بنویسید